Fejlmeddelelse

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 af /customers/3/7/8/nordmarkenvand.dk/httpd.www/includes/menu.inc).

Cookie- og privatlivspolitik

1. Ejeroplysninger
Det er NordmarkenVand som er dataansvarlig. Det er en Drupal database indeholdende forbrugeroplysninger i forhold til vandforbrug.

2. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

3. Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Se vejledning her.

4. Formål med cookies på vores website
Vi benytter cookies så vi kan huske dine indstillinger og huske om du er logget ind. Sitet anvender ikke tredjepartsservices, som benytter sig af cookies.

5. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil. Der indsamles kun oplysninger som er nødvendige for hjemmesidens funktionalitet.
Dog i forbindelse med afregning af vandforbrug, videresender NordmarkenVand disse oplysninger til Roskilde Kommunen til brug for afregning af vandafledningsafgift og skatter / afgifter for vandforbrug.

6. Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi opbevarer dine personlige oplysninger på servere hos One.Com med begrænset adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Derudover er One.Com underlagt tilsyn fra Erhvervsstyrelsen. One.Com's fortrolighedspolitik.

NordmarkenVand sikrer dine personlige oplysninger fra uautoriseret adgang, brug eller udlevering. Vi sikrer de personlige og identificerbare informationer som du forsyner vores servere med. Vi benytter avanceret krypterings teknologi, Secure Socket Layer (SLL) protokol. SSL øger sikkerheden på dit website ved at kryptere datatrafikken mellem hjemmesiden og forbrugernes computere. Mange brugere sætter pris på, at et website er beskyttet af SSL, hvilket kendes på at der står "https" i browserens adresselinje.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

Venlig hilsen
NordmarkenVand A.M.B.A.